Wyruszyliśmy w drogę z obiektywami SIGMA z mocowaniem Sony – E!

Pierwsze spotkanie z cyklu SIGMA Sony-E Roadshow już za nami. 28 sierpnia mogliście testować najnowsze obiektywy marki SIGMA w salonie Cyfrowe.pl w Gdańsku.

W tym dniu można było poznać ofertę obiektywów marki SIGMA Sony E-mount i przetestować je z aparatami Sony A7 III, A7 RIII i A9. Była to doskonała okazja, by sprawdzić, jak sprawują się obiektywy i przekonać się o jakości szkieł z linii Art bez korzystania konwertera. Do dyspozycji gości salonu byli również doradcy marki SIGMA i Cyfrowe.pl, którzy chętnie odpowiadali na pytania dotyczące sprzętu i jego możliwości.
DSC04407.JPG
Dziękujemy wszystkim uczestnikom za spędzenie tego dnia z nami i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu.
W ofercie marki SIGMA znajduje się już osiem obiektywów z prestiżowej linii Art z tym mocowaniem: 14/1.8, 20, 24, 35, 50, 85/1.4, 135/1.8 DG HSM i 70/2.8 DG MACRO.
DSC04410.JPG
SIGMA Sony-E Roadshow to seria spotkań prezentująca nową ofertę obiektywów marki SIGMA z mocowaniem Sony-E. Wydarzenia będą odbywać się w wybranych miastach Polski. Kolejne już 21 września w Warszawie. Szczegóły podamy wkrótce.
DSC04421.JPGDSC04409.JPG
Warsztaty fotograficzne z marką SIGMA i sklepem Interfoto.eu

Sklep Interfoto.eu oraz dystrybutor marki SIGMA firma K-Consult zapraszają wszystkich miłośników fotografii na spotkanie fotograficzne, które odbędzie się 13 października w Warszawie o godzinie 10:. Spotkanie jest kierowane do początkujących adeptów fotografii, by przybliżyć im techniki fotografowania oraz umożliwić przetestowanie szerokiej gamy obiektywów SIGMA.
Nadchodzą kolejne wydarzenia w ramach SIGMA Sony-E Roadshow!

Zapraszamy na bezpłatne prezentacje oraz testy pełnoklatkowych aparatów i obiektywów systemu Sony-E. SIGMA Sony-E Roadshow to cykl spotkań i warsztatów, które odbędą się m.in. w Warszawie, Krakowie i Poznaniu. Najbliższe spotkanie 2 października w Krakowie!
Przetestuj aparaty Sony-E z obiektywami SIGMA

Profesjonalny sklep sprzętu foto-video Beiks w Warszawie oraz K-Consult dystrybutor marki SIGMA, zapraszają na bezpłatną prezentację oraz testy pełnoklatkowych aparatów i obiektywów systemu Sony E. Na spotkaniu dostępna będzie pełna gama najnowszych obiektywów marki SIGMA Sony-E oraz aparaty Sony z serii A7 III, A7R III i A9 z obiektywami G Master. Najbliższe warsztaty w ramach SIGMA Sony-E Roadshow ruszają już w piątek 21 września w Warszawie.
Kolejne spotkanie z fotografką Paulą Kubiak i jej magicznymi kadrami

Fotograf dziecięca Paula Kubiak już przyzwyczaiła nas do tworzenia bajkowych klimatów nie tylko na swoich fotografiach, ale również w czasie warsztatów, które prowadzi. Tak było i tym razem w Zagrodzie Ojrzanów pod Warszawą na początku sierpnia, gdzie SIGMA ProCentrum dostarczyła obiektywy SIGMA dla uczestników wydarzenia.