Obiektyw SIGMA 14-24/2.8 DG HSM | Art zdobywcą nagrody EISA!

Nagroda EISA 2018-2019

Obiektyw SIGMA 14-24/2.8 DG HSM | Art zdobywcą nagrody EISA!

Miło jest nam poinformować, że obiektyw marki SIGMA 14-24mm F/2.8 DG HSM z prestiżowej linii Art otrzymał nagrodę EISA 2018-2019 w kategorii Najlepszego obiektywu zmiennoogniskowego do lustrzanki.

eisa.jpeg
Obiektyw SIGMA 14-24mm F/2.8 DG HSM z prestiżowej linii Art wyznaczył nowy standard wśród szerokokątnych obiektywów zmiennoogniskowych. Minimalizując jednocześnie dystorsje ten obiektyw oferuje wyjątkową jasność F2.8 w całym zakresie ogniskowych i zapewnia jakość obrazu na najwyższym poziomie przy każdej ogniskowej i każdej odległości fotografowania. Tak jak obiektywy marki SIGMA z linii Sport, 14-24mm F2.8 DG HSM | Art oferuje wysoce skuteczną pyło- i bryzgoszczelną konstrukcję ze specjalnym uszczelnieniem w miejscu przyłączenia bagnetu, przy pierścieniu zoom i pierścieniu ostrości, jak i pozostałych łączeniach, pozwalając fotografom na pracę w różnych warunkach pogodowych.
SIGMA 14-24/2.8 DG HSM | Art

EISA - to Europejskie Stowarzyszenie Technik Audiowizualnych zrzeszające przedstawicieli 50 magazynów specjalistycznych z 20 krajów Europy. Co roku po przeanalizowaniu publikacji z ostatniego roku Jury przyznaje nagrody dla najlepszych produktów w kilkunastu kategoriach.

SIGMA14_24 f28_pion.jpg

SIGMA14_24 f28_poziom1.jpg

SIGMA14_24 f28_wzmocnienie.jpg

SIGMA14_24 f28_kołowa.jpg

eisa.jpeg

K-Consult Sp. z o.o. na trzecim miejscu wśród dystrybutorów sprzętu SIGMA na świecie

Z ogromną przyjemnością informujemy, że firma K-Consult, jako autoryzowany dystrybutor produktów Sigma w Polsce, znalazła się w gronie najlepszych, światowych dystrybutorów tej marki, plasując się na trzecim miejscu i pokonując tym samym 47 firm na całym świecie. Ten fantastyczny wynik zawdzięczamy nieustannie rosnącej sprzedaży, aktywnym działaniom marketingowym, a przede wszystkim – profesjonalnemu wsparciu posprzedażowemu, które było elementem kluczowym w ostatecznej ocenie.
Nagrody TIPA 2018 dla marek SIGMA i Vanguard

Organizacja Technical Image Press Association (TIPA) zrzeszająca ponad 30 wydawców magazynów branżowych, przyznała tegoroczne nagrody dla najlepszych produktów z branży fotograficznej. Miło nam jest poinformować, że marki SIGMA i Vanguard, których K-Consult jest dystrybutorem otrzymały po dwie nagrody.
SIGMA 14mm F1.8 DG HSM ART nagrodzona przez DPReview!

Jak co roku redakcja prestiżowego portalu fotograficznego - Digital Photography Review - przyznała nagrody dla najlepszych produktów. Pierwsze miejsce w swojej kategorii otrzymała SIGMA 14mm F1.8 DG HSM ART!
Obiektyw SIGMA 135/1.8 ART DG HSM zwycięzcą Plebiscytu Optyczne.pl

Obiektyw SIGMA 135/F1.8 ART DG HSM zwyciężył w prestiżowym plebiscycie czytelników Optyczne.pl za rok 2017. Rewelacyjny obiektyw zdeklasował znanych rywali!