Pendrive’y marki Tribe zauważone przez branżowe media

Najnowsze produkty marki Tribe z serii Marvel i Star Wars pojawiły się w mediach.

Firma Tribe – producent licencjonowanych pendrive’ów-figurek filmowych – wprowadza na polski rynek pięć nowych produktów. Nowości powinny zainteresować fanów najnowszych produkcji ze świata Star Wars i Marvela – do wyboru są bowiem pamięci przedstawiające Hana Solo i Chewbaccę, Black Panther, Groota oraz najnowszą maskotkę uniwersum SW, czyli porga.
Tribe-StarWars-USB_4-1500x668.jpg
Zachęcamy do zapoznania się z artykułami o nowej serii ArtPower ttec, zamieszczonymi w poniższych mediach:

Tribe Star Wars - nowe gadżety dla fanów zauważone przez media.

Na polskim rynku pojawiła się seria oficjalnych akcesoriów i gadżetów marki Tribe stworzona dla fanów Star Wars. Znajdziemy w niej m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnych wojen”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.
Test słuchawek Tribe Gwiezdne wojny Pop Darth Vader

Zachęcamy do zapoznania się recenzją słuchawek Tribe Gwiezdne Wojny Pop Darth Vader przygotowaną przez portal blogotech.eu.
Marka Tribe na festiwalu Comic Con w Warszawie

Trzecia edycja Warsaw Comic Con odbyła się w dniach 21-22 kwietnia. To największy festiwal popkultury, podczas którego nie mogło zabraknąć marki Tribe czyli kolorowych, filmowych i komiksowych postaci będących zarazem praktycznymi gadżetami elektronicznymi.
Nowe gadżety dla fanów Star Wars - BB-8 w porcie USB, Stormtrooper w uchu i R2-D2 w aucie.

Wielkimi krokami nadchodzą dwa kluczowe wydarzenia dla każdego fana Gwiezdnych Wojen – premiera najnowszej (ósmej już) części Star Wars oraz… sezon prezentowy! W ten kalendarz idealnie wręcz wstrzeliła się firma Tribe, która wprowadza na polski rynek serię oficjalnych akcesoriów i gadżetów dla fanów najsłynniejszej space opery w historii. W serii Tribe Star Wars znajdziemy m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnowojennymi”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.