Xtorm. Profesjonalne rozwiązania w Twoim biznesie

Xtorm. Profesjonalne rozwiązania w Twoim biznesie

Poznaj możliwości jakie oferuje linia Business. Spraw, aby klienci spędzali u Ciebie więcej czasu i korzystali z dodatkowych usług.

3b.png
Wykorzystując rozwiązania Xtorm Business – mobilne stacje ładowania – zachęcasz klientów do pozostania w Twoim lokalu na dłużej. Dzięki Xtorm klient ma poczucie komfortu, że bateria smartfona naładuje się w czasie, gdy on będzie pił kawę, czekał na danie, pociąg lub samolot.
04_BU101_Charging_spot_8_HR.jpg01_BU100_Charge_N_Go_LR.jpg4.png6.png

Wybierz rozwiązania Xtorm, które są odpowiedzią na potrzeby Twoich klientów

punkty_3.png
83% osób posiadających smartfona ma potrzebę naładowania go poza domem. Mobilne stacje ładowania pozwolą Twoim klientom być zawsze online. Dzięki temu rozwiązaniu zadbasz o wygodę osób odwiedzających Twój lokal. Zadowolony klient z pewnością opowie o tej dodatkowej usłudze swoim bliskim i przyjaciołom, a Ty zyskasz nowych klientów.

Personalizacja, czyli dodatkowa reklama Twoich usług

2.png
Produkty Xtorm Business umożliwiają umieszczenie na nich materiałów reklamowych, dzięki czemu Twoje usługi zyskują dodatkową promocję. Na życzenie możemy wykonać personalizację umieszczając na urządzeniach naklejkę lub grawer.
8.png9.png1.png

Wybierz produkt, który najlepiej sprawdzi się w Twoim biznesie

Zadbaj o jakość obsługi klienta, umożliwiając odwiedzającym dodatkową usługę. Xtorm oferuje stacje dokujące, powerbanki oraz bezprzewodowe ładowanie. Dowiedz się, jakie są Twoje potrzeby klientów i zbuduj pozytywne doświadczenia osób odwiedzających Twoją firmę.
5.png
BU105.pngBU107.pngBU106.pngBU203.pngBU100.pngBU101.pngBU108.pngBU204.png

Profesjonalne doradztwo

Xtorm to mobilne ładowanie. Zapewnij swoim klientom dostęp do energii zawsze i wszędzie.
Skontaktuj się z naszym Specjalistą ds. Sprzedaży i dobierz najlepsze rozwiązanie dla Twojego biznesu.