Majowe oferty na sprzęt i akcesoria fotograficzne

Maj sprzyja fotografom! Dopisuje pogoda, a świat jest pełen miejsc i tematów wartych uwiecznienia na fotografiach. To także doskonała pora na zakup odpowiedniego sprzętu i akcesoriów fotograficznych, które dostępne są teraz w atrakcyjnych cenach.

Rozpocznij sezon z nowym sprzętem!

Aparaty Canon w wyjątkowych zestawach z obiektywem SIGMA A 24-70/2.8 i torbą Vanguard

K-Consult_newsletter_graphics_slubni_canon+sigma+vanguard.png
Takiej oferty jeszcze nie było! Aparaty Canon 6D mark II lub 5D mark IV dostępne są w ofercie specjalnej z jasnym i wszechstronnym obiektywem SIGMA 24-70mm f2.8 DG OS HSM z linii Art oraz pojemną torbą fotograficzną - Vanguard Alta Rise 38. Zestawy można kupić u dealerów marki SIGMA: Foto-Net, Foto-Master, Beiks, Fotoforma, Foto-Plus, Fotopanorama, Aster-Foto, Accord-Foto, Pro-Club.

Aparaty Nikon w zestawach z obiektywem SIGMA A 24-70/2.8 i torbą Vanguard

K-Consult_newsletter_graphics_slubni_nikon+sigma+vanguard.png
Wszechstronny obiektyw i wygodna torba fotograficzna to niezbędnik każdego fotografa. W wybranych salonach fotograficznych aparaty Nikon D750 można kupić w doskonale dobranych zestawach z obiektywem SIGMA 24-70/2.8 z linii Art i torbą Vanguard Alta Rise 38. Oferta dostępna jest do wyczerpania zapasów w Accord-Foto, Foto-Net, Foto-Plus.

Najmniejsza lampa studyjna Profoto A 1 z modyfikatorem w prezencie

Facebook_promocja_profoto2.png
Piękne portrety w każdym miejscu i świetle, bez dźwigania zbędnych i ciężkich akcesoriów! Teraz kupując najmniejszą na świecie lampę studyjną Profoto A1 otrzymasz w prezencie modyfikator Soft Bounce o wartości 699 zł. Oferta obowiązuje w SIGMA sklepie oraz u wybranych Dealerów Profoto.

Torby i plecaki Vanguard Alta Rise w niższej cenie

Sigma_newsletter_graphics_18_vanguard.png
Profesjonalne torby i plecaki fotograficzne marki Vanguard dostępne są teraz w niższych cenach. Doskonale sprawdzą się podczas majowych wycieczek w plener i pomieszczą niezbędny sprzęt, posiadając 6 cm dodatkowej przestrzeni dzięki unikalnemu systemowi 6+.

Nowa, niższa cena filtrów Marumi Exus Solid Protect

Sigma_newsletter_graphics_18_marumi.png
Marumi Exus Solid Protect zapewni Twojemu obiektywowi dodatkową ochronę przed uszkodzeniami oraz wilgocią, kurzem, a nawet zabrudzeniami. Exus Lens Protect posiada grubsze szkło ochronne niż konwencjonalne filtry przy zachowaniu cienkiego pierścienia. W maju kupisz filtry Marumi w niższych cenach, by dłużej cieszyć się jakością i możliwościami Twojego szkła.

Salony SIGMA ProCentrum:

• Białystok Fotoforma
• Bielsko-Biała Foto-Net
• Bydgoszcz IBO Ireneusz Borzych
• Chorzów Fotoland
• Gdańsk Cyfrowe.pl
• Katowice Cyfrowe.pl
• Katowice Foto-Plus
• Kraków Foto-Plus
• Lublin DM-Foto Jacek Kułaga
• Łódź SIGMA ProCentrum
• Poznań SIGMA ProCentrum
• Szczecin SIGMA ProCentrum
• Warszawa SIGMA ProCentrum
• Wrocław Foto-Master

Oficjalni dealerzy marki Profoto:

• Bielsko-Biała Foto-Net
• Kraków Foto-Plus
• Łódź SIGMA ProCentrum
• Poznań SIGMA ProCentrum
• Poznań Digital24.pl
• Szczecin SIGMA ProCentrum
• Warszawa Cyfrowe.pl
• Warszawa SIGMA ProCentrum
• Warszawa SIGMA-sklep.pl
• Warszawa E-oko.pl
• Warszawa 6x7 Sp. z o.o.
• Wrocław Notopstryk
Oferty dostępne u wybranych dealerów do wyczerpania zapasów lub do odwołania.

SIGMA 24-70/f2.8 Art DG OS HSM. Idealny obiektyw do reportażu ślubnego

Jeśli mielibyśmy zapakować do torby tylko jeden obiektyw, który spełniłby swoje zadanie i najlepiej uwiecznił atmosferę ślubu, byłaby to SIGMA 24-70/F2.8 ART DG OS HSM.