Marka Tribe na festiwalu Comic Con w Warszawie

Trzecia edycja Warsaw Comic Con odbyła się w dniach 21-22 kwietnia. To największy festiwal popkultury, podczas którego nie mogło zabraknąć marki Tribe czyli kolorowych, filmowych i komiksowych postaci będących zarazem praktycznymi gadżetami elektronicznymi.

Comic Con w Warszawie to święto fanów seriali, filmów i komiksów takich jak Gwiezdne Wojny, Gra o tron czy kolekcje Marvela. Na wydarzeniu można spotkać zarówno aktorów, grających ulubione postacie oraz autorów książek i komiksów światowego formatu. W tym roku gościem specjalnym był Andrzej Sapkowski.
IMG_0549.jpg
Marka Tribe zaprezentowała swoje kultowe serie w tym popularne postacie z Gwiezdnych Wojen oraz komiksów Marvel. Kolekcja Star Wars idealnie wpasowała się w premierę tego filmu, ciesząc się sporym zainteresowaniem fanów.
Tribe na Comic Con

Tribe to niesamowite pendrive’y i najlepsze akcesoria inspirowane światem komiksów i filmów. Fani bohaterów świata Gwiezdnych Wojen, superbohaterów Marvela i DC, ponadczasowej klasyki Disneya znajdą dla siebie kolekcjonerskie akcesoria. Firma Tribe nieustanie stara się udoskonalać i ulepszyć swoje produkty, dzięki czemu tworzy oryginalne akcesoria. Tribe to absolutny „must have” dla każdego kolekcjonera.
Tribe

TRIBE Official Corporate PhoneRes Designing