Marka Tribe na festiwalu Comic Con w Warszawie

Trzecia edycja Warsaw Comic Con odbyła się w dniach 21-22 kwietnia. To największy festiwal popkultury, podczas którego nie mogło zabraknąć marki Tribe czyli kolorowych, filmowych i komiksowych postaci będących zarazem praktycznymi gadżetami elektronicznymi.

Comic Con w Warszawie to święto fanów seriali, filmów i komiksów takich jak Gwiezdne Wojny, Gra o tron czy kolekcje Marvela. Na wydarzeniu można spotkać zarówno aktorów, grających ulubione postacie oraz autorów książek i komiksów światowego formatu. W tym roku gościem specjalnym był Andrzej Sapkowski.
IMG_0549.jpg
Marka Tribe zaprezentowała swoje kultowe serie w tym popularne postacie z Gwiezdnych Wojen oraz komiksów Marvel. Kolekcja Star Wars idealnie wpasowała się w premierę tego filmu, ciesząc się sporym zainteresowaniem fanów.
Tribe na Comic Con

Tribe to niesamowite pendrive’y i najlepsze akcesoria inspirowane światem komiksów i filmów. Fani bohaterów świata Gwiezdnych Wojen, superbohaterów Marvela i DC, ponadczasowej klasyki Disneya znajdą dla siebie kolekcjonerskie akcesoria. Firma Tribe nieustanie stara się udoskonalać i ulepszyć swoje produkty, dzięki czemu tworzy oryginalne akcesoria. Tribe to absolutny „must have” dla każdego kolekcjonera.
Tribe

TRIBE Official Corporate PhoneRes Designing

Spotkaj markę TRIBE na Comic Con w Warszawie!

Gwiazdy światowych seriali i filmów, takich jak Gra o Tron, Wikingowie, Harry Potter czy Star Wars odwiedzą w weekend 24 - 26 listopada warszawskie targi Comic Con. Nie może wśród nich zabraknąć komiksowych postaci i zarazem gadżetów elektronicznych firmy TRIBE!
Nowe gadżety dla fanów Star Wars - BB-8 w porcie USB, Stormtrooper w uchu i R2-D2 w aucie.

Wielkimi krokami nadchodzą dwa kluczowe wydarzenia dla każdego fana Gwiezdnych Wojen – premiera najnowszej (ósmej już) części Star Wars oraz… sezon prezentowy! W ten kalendarz idealnie wręcz wstrzeliła się firma Tribe, która wprowadza na polski rynek serię oficjalnych akcesoriów i gadżetów dla fanów najsłynniejszej space opery w historii. W serii Tribe Star Wars znajdziemy m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnowojennymi”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.
Tribe Star Wars - nowe gadżety dla fanów zauważone przez media.

Na polskim rynku pojawiła się seria oficjalnych akcesoriów i gadżetów marki Tribe stworzona dla fanów Star Wars. Znajdziemy w niej m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnych wojen”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.
Nowe ładowarki Ttec SpeedCharger QC zauważone przez media

Branżowe media napisały o nowych ładowarkach marki ttec SpeedCharger QC.

Wagony w świetle Profoto. Videorelacja

Za nami drugie spotkanie Masterclass Profoto. Wśród zabytkowego taboru kolejowego Stacji Muzeum w Warszawie uczestnicy warsztatów sprawdzali możliwości lamp Profoto i obiektywów SIGMA.