Jesteśmy na Targach Film Video Foto 2018 w Łodzi!

Relacja

Jesteśmy na Targach Film Video Foto 2018 w Łodzi!

Za nami pierwszy dzień Targów Film Video Foto w Łodzi. Zapraszamy do zobaczenia naszej relacji filmowo - fotograficznej prosto z tego wydarzenia i naszego stoiska.

Pierwszy dzień targów należał do profesjonalistów z branży foto-video, spotkań biznesowych, testów nowego sprzętu i wymiany doświadczeń. Na naszym stoisku były błyski lamp Profoto na specjalnie przygotowanym planie zdjęciowym, testy obiektywów marki SIGMA oraz nowości i bestsellery marek Vanguard i Marumi. Prelekcje i warsztaty z lampami Profoto poprowadził m.in. fotograf Michał Leja.
Jesteśmy w Łodzi do soboty. Zapraszamy!

Targi Film Video Foto 2018

20180412_121816.jpg20180412_080456.jpgIMG_0134.JPGIMG_0052.JPGIMG_0157.JPG20180412_153249.jpgIMG_0063.JPGIMG_0074.JPGIMG_0101.JPG

Targi Film Video Foto 2018

Za nami 21 edycja Targów Sprzętu Fotograficznego, Filmowego, Audio-Video oraz Technologii Multimedialnych zwanych Targami Film Video Foto w Łodzi. W tym roku Targi odwiedziło blisko 16 tys. gości, którym K-Consult miało okazję zaprezentować takie marki jak SIGMA, Profoto, Marumi i Vanguard.
Zbliżają się największe targi branży foto-video. K-Consult zaprasza na swoje stoisko!

Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego, Audio-Video oraz Technologii Multimedialnych FILM VIDEO FOTO w Łodzi ruszają 12 kwietnia. Przyjdź i wyzwól swoją kreatywność z markami SIGMA i Profoto!
Marki SIGMA i Profoto na targach FILM VIDEO FOTO w Łodzi!

Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego, Audio-Video oraz Technologii Multimedialnych FILM VIDEO FOTO w Łodzi to jedno z największych i najważniejszych wydarzeń branży. Firma K-Consult jako czołowy dystrybutor sprzętu fotograficznego w Polsce zaprezentuje się na łódzkich targach w dniach 12-14 kwietnia. Już dzisiaj zapraszamy na nasze stoisko.
Foto Camp - nie mogło nas tam zabraknąć!

Za nami FotoCamp 2018, pierwsze takie wydarzenie, które na pewno będzie serią spotkań. Było ono jedyne w swoim rodzaju. Fotografowie, zarówno zaproszeni goście, jak i uczestnicy przez 4 dni mieszkali razem na polu namiotowym lubi w kamperach i dzielili się swoim doświadczeniem.