Nowości marek K-Consult w magazynie Fotoinformator

Nowe produkty światowych marek, takich jak SIGMA, Vanguard i Marumi zostały zauważone przez magazyn Fotoinformator. Zachęcamy do zapoznania się z publikacjami.

Jesteśmy na Targach Film Video Foto 2018 w Łodzi!

Za nami pierwszy dzień Targów Film Video Foto w Łodzi. Zapraszamy do zobaczenia naszej relacji filmowo - fotograficznej prosto z tego wydarzenia i naszego stoiska.
Zbliżają się największe targi branży foto-video. K-Consult zaprasza na swoje stoisko!

Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego, Audio-Video oraz Technologii Multimedialnych FILM VIDEO FOTO w Łodzi ruszają 12 kwietnia. Przyjdź i wyzwól swoją kreatywność z markami SIGMA i Profoto!
Marki SIGMA i Profoto na targach FILM VIDEO FOTO w Łodzi!

Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego, Audio-Video oraz Technologii Multimedialnych FILM VIDEO FOTO w Łodzi to jedno z największych i najważniejszych wydarzeń branży. Firma K-Consult jako czołowy dystrybutor sprzętu fotograficznego w Polsce zaprezentuje się na łódzkich targach w dniach 12-14 kwietnia. Już dzisiaj zapraszamy na nasze stoisko.
Marki SIGMA i Profoto na targach FILM VIDEO FOTO w Łodzi!

Plecak marki Vanguard doceniony przez magazyn Digital Camera Polska

Magazyn Digital Camera Polska nagrodził plecak marki Vanguard - Alta Sky 51D.