Marki SIGMA i Profoto na targach FILM VIDEO FOTO w Łodzi!

Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego, Audio-Video oraz Technologii Multimedialnych FILM VIDEO FOTO w Łodzi to jedno z największych i najważniejszych wydarzeń branży. Firma K-Consult jako czołowy dystrybutor sprzętu fotograficznego w Polsce zaprezentuje się na łódzkich targach w dniach 12-14 kwietnia. Już dzisiaj zapraszamy na nasze stoisko.

Targi FILM VIDEO FOTO w Łodzi to wydarzenie zrzeszające pod jednym dachem wystawców ze sprzętem fotograficznym i filmowym, profesjonalistów z branży, media i pasjonatów fotografii i filmu. Czołowe marki co roku prezentują swoje najnowsze produkty i rozwiązania. Firma K-Consult czyli wyłączny dystrybutor w Polsce m.in. marek SIGMA i Profoto również będzie obecna na targach w Łodzi. Na stoisku nr B31 zaprezentuje produkty takich marek jak SIGMA i SIGMA Cine, Profoto, Marumi i Vanguard.
remigiusz musial.jpg
Na stoisku K-Consult będzie można przetestować obiektywy marki SIGMA w tym z prestiżowej linii Art. Zaprezentowane zostaną nowości z oferty marki, zapowiadane na początku roku. Na specjalnie przygotowanym planie zdjęciowym będzie można wypróbować lampy Profoto oraz akcesoria modyfikujące światło. Wystawione zostaną mobilne lampy B1X, B2, najmniejsza lampa Profoto A1, kompaktowa lampa studyjna D2 oraz najszybszy generator studyjny Pro10.
_MG_8127a.JPG
Łódź jest miastem filmu i kina, dlatego nie może zabraknąć obiektywów dedykowanych profesjonalnej produkcji filmowej. Od roku w ofercie marki SIGMA dostępna jest linia Cine, która pojawi się również na targach FILM VIDEO FOTO.
Na targach będzie dostępna pełna gama SIGMA Cine

Na stoisku K-Consult dostępne będą również akcesoria fotograficzne takie jak filtry japońskiej marki Marumi, profesjonalne statywy, torby i plecaki Vanguard oraz Case Logic.
Ponadto firma K-Consult przygotowała liczne konkursy dla odwiedzających stoisko, seminaria dotyczące produktów Profoto oraz dwa plany fotograficzne do testowania sprzętu.
Zachęcamy do odwiedzenia naszego stoiska nr B31.
Sigma Art 14-24 mm f2_8 DG HSM.jpgSigma-HIGH-SPEED-ZOOM-LINE-18-35mm-T2-small.jpgprofoto-a1.jpgVEO 2.jpgMarumi SOLID_hardness demonstration.jpg

Marki SIGMA i Profoto na targach FILM VIDEO FOTO w Łodzi!

Targi Film Video Foto 2018

Za nami 21 edycja Targów Sprzętu Fotograficznego, Filmowego, Audio-Video oraz Technologii Multimedialnych zwanych Targami Film Video Foto w Łodzi. W tym roku Targi odwiedziło blisko 16 tys. gości, którym K-Consult miało okazję zaprezentować takie marki jak SIGMA, Profoto, Marumi i Vanguard.
Świętowaliśmy Photo Summer Day!

Letni Festiwal Fotograficzny na Jurze Krakowsko- Częstochowskiej rozpoczął się w Dzień Fotografii, by przez trzy dni integrować oraz inspirować fotografów pasjonatów i zawodowców. K-Consult razem z siecią salonów SIGMA ProCentrum było obecne na tym wydarzeniu prezentując światowe marki takie, jak SIGMA, Profoto, Vanguard i Marumi.
SIGMA ProCentrum na Zlocie Czytelników Optyczne.pl

To będzie już jedenasty Zlot Czytelników Optyczne.pl! Jak co roku, my też tam przyjedziemy, by zaprezentować i udostępnić do testowania nasz najlepszy sprzęt fotograficzny. Spotkajmy się na stoisku SIGMA ProCentrum!