Nowość od Xtorm! Huby USB-C, które sprawdzą się doskonale w każdej sytuacji.

Xtorm zaprezentował nową serię Connect, w której skład wchodzą wysokiej jakości huby USB-C, które wyposażą Twój laptop w dodatkowe wejście zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz.

XC002

22 lutego 2018 Xtorm przedstawił nową linię produktów zaprojektowaną, aby jak najefektywniej wykorzystać port USB-C w laptopie. Seria Connect zawiera 5 rodzajów hubów – każdy zawiera unikalną kombinację połączeń. W zależności od potrzeb, znajdziesz idealny hub dla siebie.

Zaprojektowany by łączyć

Hub USB-C z serii Connect dostarcza perfekcyjne rozwiązanie, które wyposaży Twój laptop w dodatkowe porty, np. HDMI, Ethernet, USB 3.0 lub czytnik kart pamięci micro SD. Uniklany design zapewnia także możliwość ładowania laptopa w czasie, gdy korzystasz z huba.
XC005

Elegancki i kompaktowy

Kompaktowy design oraz  wykonanie z aluminium sprawiają, że łatwo się go transportuje i doskonale pasuje do eleganckiego wyglądu Twojego MacBooka. Hub to niezbędne urządzenie dla Twojego laptopa.
Ceny urządzeń z serii Connect dostępne są w przedziale cenowym 35 do 75 €.
XC004 isometrisch.jpgXC003 isometrisch 2.jpg

Chciałbyś przeprowadzić test produktu
dostępnego w naszej ofercie?
Potrzebujesz więcej informacji?
Napisz do mnie!

Marki SIGMA i Profoto na targach FILM VIDEO FOTO w Łodzi!

Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego, Audio-Video oraz Technologii Multimedialnych FILM VIDEO FOTO w Łodzi to jedno z największych i najważniejszych wydarzeń branży. Firma K-Consult jako czołowy dystrybutor sprzętu fotograficznego w Polsce zaprezentuje się na łódzkich targach w dniach 12-14 kwietnia. Już dzisiaj zapraszamy na nasze stoisko.