Xtorm Wireless Fast Charging Pad (QI) - test redakcyjny Telix.pl

Zachęcamy do zapoznania się z recenzją bezprzewodowej ładowarki Xtorm Wireless Fast Charging Pad.

Portal Telix.pl przygotował recenzję Xtorm Wireless Fast Charging Pad (QI) – ładowarka zgodna ze standardem Qi. Czy udało im się uwolnić od kabli i ładowarek? Zapraszamy do przeczytania tekstu Andrzeja Kisiała.
XW202-1.jpg

Ładowarka indukcyjna jest prostym urządzeniem, które ma jedno zadanie – naładować baterię telefonu. Dlatego też nie spełnia żadnych dodatkowych funkcji. Ładowanie, co prawda trwa prawie dwa razy dłużej w stosunku do ładowania przez USB, ale jeśli używamy ładowarki Qi w pracy, czy trzymamy ją na nocnym stoliku, to ten fakt nie ma większego znaczenia. Firma Xtorm to renomowany producent, dlatego produkt powinien zainteresować wszystkich posiadaczy smartfonów obsługujących bezprzewodowe ładowanie.

Andrzej Kisiała Telix.pl

Chciałbyś przeprowadzić test produktu
dostępnego w naszej ofercie?
Potrzebujesz więcej informacji?
Napisz do mnie!

Festiwal Fotografii Przyrodniczej "Przyroda Warta Poznania"

Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie dla miłośników przyrody i fotografii. W weekend, 24-25 marca, Związek Polskich Fotografów Przyrody organizuje Festiwal Fotografii Przyrodniczej "Przyroda Warta Poznania", oczywiście w Poznaniu. Podczas wydarzenia będzie można przetestować obiektywy marki SIGMA.