Spotkanie charytatywne dla dzieci z domu dziecka z Jasieńca Iłżeckiego.

Centrum Techniki Kulinarnej Dora Metal po raz kolejny zaprosiło nas do wzięcia udziału w spotkaniu charytatywnym. W realizacji warsztatów wzięli udział także: S4 Fight Club oraz Gastro Magic Service.

28 stycznia mieliśmy przyjemność uczestniczyć w spotkaniu dla dzieci z Domu Dziecka z Jasieńca Iłżeckiego.  Głównymi prowadzącymi  ponownie byli: Kevin Aiston oraz Cristina Catese, która jest projektantką zabawek Smykałka.
Spotkanie zostało podzielone na dwie części:
  • Zajęcia fitness w S4 Fight Club poprowadzone przez wielokrotnie nagradzanych zawodników MMA, Jiu jitsu i grapplingu, czyli: Sandrę Pniak, Kamila Umińskiego oraz Tomasza Janiszewskiego.
IMG_1426.jpg
  • Warsztaty gotowania, podczas których każdy z uczestniczących kucharzy odpowiedzialny był za swoją sekcję:

• Kevin Aiston - burgery
IMG_1567.jpg
  • Cristina Catese – pizza
IMG_1533.jpg
  • Kacper Pakuła – deser
  • Marcin Czurak i Marcin Walczak od pierwszej realizacji odpowiedzialni byli za sekcję frytek.
IMG_1641.jpg
  • Magda Komar, która dołączyła w drugiej edycji, odpowiadała za sekcję koktajli.
Taka forma warsztatów i udział wyjątkowych prowadzących to gwarancja zainteresowania ze strony dzieci. Dzięki takim spotkaniom uczestnicy zyskują motywację do działania i odkrywania nowych obszarów.
Cieszymy się, że możemy być częścią tego projektu. Jesteśmy przekonani, że podarowane zabawki kreatywne Smykałka oraz słuchawki TTEC wywołają uśmiech na twarzach dzieci, a także uprzyjemnią zimowe wieczory.
IMG_2076.jpg

Marki ttec oraz Smykałka ponownie wspierają działania charytatywne

W maju ponownie mogliśmy wesprzeć spotkanie charytatywne w Centrum Techniki Kulinarnej Dora Metal. Zaproszona grupa dzieci z Łodzi wzięła udział w warsztatach i spotkaniach z gwiazdami znanymi im z ekranu telewizora. Miłym akcentem podczas spotkania były upominki od ttec oraz Smykałka.
Sigma CINE wspiera tegoroczne plenery FILM SPRING OPEN

Miło nam poinformować, że SIGMA CINE pojawi się na tegorocznych plenerach FILM SPRING OPEN, które odbędą się w dniach 17-26 października br. w Krakowie. Tematem przewodnim edycji 2018 jest Nowy Model Produkcji, a co za tym idzie - zmiany w branży i nowe technologie. Uczestnicy praktycznych warsztatów filmowych, prowadzonych przez najlepszych operatorów w branży, będą mieli okazję przez kilka dni pracować z obiektywami SIGMA CINE i poznać bliżej ich możliwości.
SIGMA na warsztatach boho z Rafałem Bojarem.

Jak ukazać prawdziwe emocje na fotografii? Jak za pomocą zdjęć opowiedzieć o miłości pomiędzy dwojgiem ludzi? "one. story. hero." - projekt Rafała Bojara, dzięki któremu uczestnicy warsztatów w Chałupach mogli poznać kulisy powstawania fotograficznych historii, a przede wszystkim mogli je sami opowiedzieć.
Warsztaty fotograficzne z marką SIGMA i sklepem Interfoto.eu

Sklep Interfoto.eu oraz dystrybutor marki SIGMA firma K-Consult zapraszają wszystkich miłośników fotografii na spotkanie fotograficzne, które odbędzie się 13 października w Warszawie o godzinie 10:. Spotkanie jest kierowane do początkujących adeptów fotografii, by przybliżyć im techniki fotografowania oraz umożliwić przetestowanie szerokiej gamy obiektywów SIGMA.