Vanguard Alta Pro 2, 2 + i Veo 2 - nowe statywy pokazane w mediach.

Oferta marki Vanguard dostępna na polskim rynku została rozszerzona o nowe modele. W sprzedaży pojawiły się statywy fotograficzne z serii Vanguard Alta Pro 2/2+ oraz Veo 2. Informacja o nowych produktach pojawiła się w fotograficznych mediach.

Vanguard lifestyle
Informacje o nowościach marki Vanguard zostały zauważone przez branżowe media:

K-Consult ponownie polskim dystrybutorem marki Vanguard

Produkty marki Vanguard od lat wspierają profesjonalistów i pasjonatów fotografii w realizowaniu ich codziennej pracy i rozwijaniu hobby. Ta doceniana na świecie marka akcesoriów foto-video, ponownie wraca do portfolio firmy K-Consult, która została jej wyłącznym dystrybutorem na terenie Polski.
Nowe statywy fotograficzne Vanguard.

Nowy dystrybutor firmy Vanguard – K-Consult – wprowadza na polski rynek premierowe statywy fotograficzne tej renomowanej marki. Jest to 8 modeli z serii Alta Pro 2/2+ oraz Veo 2. Zastosowano w nich cały zestaw unikalnych, opracowanych przez firmę Vanguard patentów, które czynią ze statywów tej marki idealne rozwiązania zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych fotografów oraz twórców wideo.
Nowe filtry od Marumi - publikacje w branżowych mediach

W ofercie japońskiej firmy Marumi pojawiły się nowe filtry fotograficzne: szare DHG Super ND 500 (2.7) i ND 1000 (3.0). Występują one w rozmiarach od 49 do  82 mm. Firma Marumi wprowadziła na rynek również filtry ochronne DHG Lens Protect i DHG Super Lens Protect o średnicy 39 mm stworzone z myślą o bezlusterkowcach. Informacja o nowych produktach pojawiła się w fotograficznych mediach.
Powerbank Xtorm oraz niebanalny pendrive Tribe w magazynie Logo

W najnowszym numerze magazynu Logo doceniono najnowszy powerbank Xtorm Rock 8x, który jest częścią przyjaznej dla użytkownika serii Fuel.

Testy redakcyjne Xtorm Wireless Fast Charging Pad (QI) Freedom

Lech Okoń z Telepolis.pl przetestował ładowarkę bezprzewodową Xtorm Wireless Fast Charging Pad (QI) Freedom, która "trafiła do jego domu już nie jako ciekawostka, tylko sprzęt istotnie poprawiający komfort pracy". Zachęcamy do zapoznania się z publikacją .
. Xtorm Wi