SIGMA 135 mm f/1.8 DG HSM ART - najlepszy stałoogniskowy obiektyw wg DPReview.

Obiektywy marki SIGMA zgarniają najważniejsze nagrody od czytelników Digital Photography Review!

Czytelnicy Digital Photography Review wybrali Najlepszy Obiektyw Stałoogniskowy 2017 roku. Została nim SIGMA 135 mm f/1.8 DG HSM z serii ART. Drugie miejsce również zajął obiektyw marki SIGMA - SIGMA 14mm F1.8 Art

Kombinacja szybkości, ostrości oraz obsługa obiektywu jest ciężka do przebicia. Podobnie jak Wy [czytelnicy] bardzo wysoko oceniliśmy ten obiektyw.

Digital Photography Review

Najlepszy Obiektyw Stałoogniskowy 2017 roku SIGMA 135 mm f/1.8 DG HSM

Obiektyw SIGMA 135/1.8 ART DG HSM zwycięzcą Plebiscytu Optyczne.pl

Obiektyw SIGMA 135/F1.8 ART DG HSM zwyciężył w prestiżowym plebiscycie czytelników Optyczne.pl za rok 2017. Rewelacyjny obiektyw zdeklasował znanych rywali!
Obiektywy marki SIGMA nagrodzone w plebiscycie Imaging Resource Camera of the Year Awards

Kolejne dobre wiadomości dla marki SIGMA nadeszły zza oceanu! W plebiscycie Imaging Resource Camera of the Year Awards nagrodzone zostały dwa obiektywy marki SIGMA.
SIGMA 14mm F1.8 DG HSM ART nagrodzona przez DPReview!

Jak co roku redakcja prestiżowego portalu fotograficznego - Digital Photography Review - przyznała nagrody dla najlepszych produktów. Pierwsze miejsce w swojej kategorii otrzymała SIGMA 14mm F1.8 DG HSM ART!
K-Consult Sp. z o.o. na trzecim miejscu wśród dystrybutorów sprzętu SIGMA na świecie

Z ogromną przyjemnością informujemy, że firma K-Consult, jako autoryzowany dystrybutor produktów Sigma w Polsce, znalazła się w gronie najlepszych, światowych dystrybutorów tej marki, plasując się na trzecim miejscu i pokonując tym samym 47 firm na całym świecie. Ten fantastyczny wynik zawdzięczamy nieustannie rosnącej sprzedaży, aktywnym działaniom marketingowym, a przede wszystkim – profesjonalnemu wsparciu posprzedażowemu, które było elementem kluczowym w ostatecznej ocenie.