Konkurs fotograficzny z nagrodami od Marumi!

Konkurs Marumi

Konkurs fotograficzny z nagrodami od Marumi!

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym portalu fotografuj.pl.

W konkursie organizowanym przez portal fotografuj.pl mogą wziąć udział wszyscy pasjonaci fotografii. Temat konkursu - "Zdjęcie zrobione przez…" - daje wiele możliwości do kreatywnej fotografii. W galerii konkursowej już pojawiły się fotografie zrobione przez okna, bramy, a nawet sople lodowe. Zdjęcia można zgłaszać do końca stycznia poprzez specjalny formularz na stronie konkursu: https://goo.gl/jjpT1U. Szczegóły i regulamin dostępne są na stronie organizatora czyli fotografuj.pl.
Konkurs z nagrodami od Marumi.

Na zwycięzców czekają wartościowe nagrody - filtry Marumi z serii EXUS - ufundowane przez firmę K-Consult Sp. z o. o.

Konkurs fotograficzny Marumi

Firma Marumi, japoński producent filtrów fotograficznych, których K-Consult jest dystrybutorem, zaprasza do udziału w konkursie fotograficznym. Właśnie wystartowała czwarta edycja Marumi Photo Contest.
Zainspiruj się jesienią i wygraj atrakcyjne nagrody

Zapraszamy do wzięcia udziału w jesiennym konkursie fotograficznym. Nagrodami są akcesoria fotograficzne marki Vanguard i Marumi, które sprawdzą się m.in. podczas jesiennych plenerów fotograficznych.
Nowe filtry od Marumi - publikacje w branżowych mediach

W ofercie japońskiej firmy Marumi pojawiły się nowe filtry fotograficzne: szare DHG Super ND 500 (2.7) i ND 1000 (3.0). Występują one w rozmiarach od 49 do  82 mm. Firma Marumi wprowadziła na rynek również filtry ochronne DHG Lens Protect i DHG Super Lens Protect o średnicy 39 mm stworzone z myślą o bezlusterkowcach. Informacja o nowych produktach pojawiła się w fotograficznych mediach.
Nowe filtry szare i ochronne marki Marumi.

Na polskim rynku pojawiły się właśnie nowe filtry fotograficzne japońskiej firmy Marumi - jednego z najbardziej cenionych na świecie producentów takich rozwiązań. Nowościami są filtry szare DHG Super ND 500 (2.7) i ND 1000 (3.0) dostępne w rozmiarach od 49 do 82 oraz filtry ochronne DHG Lens Protect i DHG Super Lens Protect o średnicy 39 mm stworzone z myślą o bezlusterkowcach.