Teleobiektyw marki SIGMA nagrodzony.

Obiektyw z serii SPORT - SIGMA S 150-600/5-6.3 DG OS HSM - został wielokrotnie nagrodzony przez magazyn fotograficzny Digital Camera Polska.

Magazyn Digital Camera Polska przetestował super-teleobiektywy zmiennoogniskowe. Redakcja uznała obiektyw SIGMA S 150-600/5-6.3 DG OS HSM za absolutnie wyjątkowy. W rankingu na zakończenie 2017 roku obiektyw SIGMA otrzymał takie tytuły jak Złota Nagroda, Wybór Redakcji, Najlepsza Jakość do Ceny, Najlepszy w Teście, Jakość/Cena, Najlepszy dla Canon i Najlepszy dla Nikon. Cały ranking można zaleźć w grudniowym wydaniu magazynu.

To duży i kłopotliwy w transporcie obiektyw, ale z uwagi na doskonałą jakoś rejestrowanego obrazu i świetną funkcjonalność SIGMA S 150-600/5-6.3 DG OS HSM jest warta wysiłku i zdecydowanie warta swojej ceny.

Digital Camera Polska

Digital-Camera-02_2.jpg

K-Consult Sp. z o.o. na trzecim miejscu wśród dystrybutorów sprzętu SIGMA na świecie

Z ogromną przyjemnością informujemy, że firma K-Consult, jako autoryzowany dystrybutor produktów Sigma w Polsce, znalazła się w gronie najlepszych, światowych dystrybutorów tej marki, plasując się na trzecim miejscu i pokonując tym samym 47 firm na całym świecie. Ten fantastyczny wynik zawdzięczamy nieustannie rosnącej sprzedaży, aktywnym działaniom marketingowym, a przede wszystkim – profesjonalnemu wsparciu posprzedażowemu, które było elementem kluczowym w ostatecznej ocenie.
Obiektyw SIGMA 14-24/2.8 DG HSM | Art zdobywcą nagrody EISA!

Miło jest nam poinformować, że obiektyw marki SIGMA 14-24mm F/2.8 DG HSM z prestiżowej linii Art otrzymał nagrodę EISA 2018-2019 w kategorii Najlepszego obiektywu zmiennoogniskowego do lustrzanki.
Nagrody TIPA 2018 dla marek SIGMA i Vanguard

Organizacja Technical Image Press Association (TIPA) zrzeszająca ponad 30 wydawców magazynów branżowych, przyznała tegoroczne nagrody dla najlepszych produktów z branży fotograficznej. Miło nam jest poinformować, że marki SIGMA i Vanguard, których K-Consult jest dystrybutorem otrzymały po dwie nagrody.
SIGMA A 135mm f/1.8 DG HSM wybrana Obiektywem roku 2017!

Portal Fotopolis.pl wspólnie z redakcją magazynu Digital Camera Polska przyznał najważniejsze nagrody branżowe za rok 2017. Laureaci zostali wybrani przez czytelników, którzy mogli głosować aż w dwunastu kategoriach. Jest nam miło poinformować, że dwa obiektywy marki SIGMA i lampa Profoto A1 zostały nagrodzone w swoich kategoriach.