Ttec SpeedCharger - nowe urządzenie zapewniające bezkompromisowe ładowanie oraz bezpieczeństwo.

Firma ttec wyszła naprzeciw wszystkim tym, którzy podróżując samochodem korzystają z kilku urządzeń mobilnych zużywających ogromne ilości energii. Ładowarka SpeedCharger dostarcza prąd o natężeniu 2.1A, a dzięki systemowi, który dobiera natężenie do podłączonego urządzenia, efektywnie je ładuje.

Użytkownicy smartfonów o coraz większych ekranach często spotykają się z sytuacją, gdy typowe ładowarki samochodowe USB nie są w stanie dostarczyć odpowiedniej ilości energii, aby skutecznie naładować telefon w trakcie podróży. Dlatego, aby umilić sobie podróż i zaoszczędzić stresu związanego z rozładowanym telefonem, warto zaopatrzyć się w ładowarkę, która umożliwia dostosowanie natężania prądu do podłączonego urządzenia.
ttec stawia na bezpieczeństwo.
  • SpeedCharger wyposażony jest w system, który dobiera optymalne parametry prądu do ładowanego urządzenia.
  • Ładowarka posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem i przeładowaniem oraz diodę informującą o statusie naładowania.
W zestawie z ttec SpeedCharger znajduje się kabel USB, który jest z jednej strony zakończony trzema końcówkami pasującymi do najpopularniejszych smartfonów: Micro USB, USB – C oraz Lightning. Dzięki tak uniwersalnemu rozwiązaniu podczas podróży można naładować także tablet lub konsolę, np.: Nintendo Switch.
ladowarka-samochodowa-ttec-speedcharger-2-1-a-usb-b-iext52183806.jpg
W ofercie ttec znajduje się sieciowa wersja ładowarki SpeedCharger, która także  jest wyposażona w kabel z trzema końcówkami.
Ceny ładowarek to 69 zł (wersja samochodowa) oraz 79 zł (wersja sieciowa).

Chciałbyś przeprowadzić test produktu dostępnego w naszej ofercie?
Potrzebujesz więcej informacji?
Napisz do mnie!

ttec SpeedCharger – najnowsza ładowarka dostrzeżona przez branżowe media.

SpeedCharger od ttec wyróżnia się bezkompromisowym ładowaniem oraz bezpieczeństwem. Rozwiązanie to doskonale sprawdzi się podczas podróży samochodem. Ttec wyposażył urządzenie w system, który dobiera optymalne parametry prądu do ładowanego urządzenia, a dzięki natężeniu 2,1 A zapewnia efektywne naładowanie baterii.W zestawie z ttec SpeedCharger znajduje się kabel USB, który jest z jednej strony zakończony trzema końcówkami pasującymi do najpopularniejszych smartfonów: Micro USB, USB – C oraz Lightning.
Powerbank ttec ArtPower – energia w pięknej oprawie

Powerbank jest czymś, co większość użytkowników urządzeń przenośnych ma zawsze przy sobie – dlatego wybierając takie urządzenie warto zadbać, by było nie tylko pojemne, lekkie, bezpieczne i niezawodne… ale również przyjemne dla oka. W te kryteria idealnie wręcz wpisują się nowe powerbanki firmy ttec z serii ArtPower, których obudowy ozdobiono wzorami nawiązującymi do natury.
SpeedCharger QC – nowa seria szybkich i bezpiecznych ładowarek USB od ttec

Na polski rynek trafiła właśnie nowa seria ładowarek USB do urządzeń mobilnych firmy ttec – SpeedCharger™ QC. Urządzenia obsługują opracowaną przez Qualcomm technologię szybkiego ładowania Quick Charge 3.0, mogą dostarczać prąd o maksymalnej mocy 18 W i dostępne są zarówno w wersjach do gniazd 230 V, jak i ładowarek samochodowych.
ttec AlumiSlim – „szczupłe” i wszechstronne powerbanki

Na polskim rynku pojawiły się właśnie nowe powerbanki firmy ttec - urządzenia z serii AlumiSlim. Nowości dostępne są w dwóch wersjach (różniących się pojemnością) i w wielu wariantach kolorystycznych.