ttec SpeedCharger – najnowsza ładowarka dostrzeżona przez branżowe media.

SpeedCharger od ttec wyróżnia się bezkompromisowym ładowaniem oraz bezpieczeństwem. Rozwiązanie to doskonale sprawdzi się podczas podróży samochodem. Ttec wyposażył urządzenie w system, który dobiera optymalne parametry prądu do ładowanego urządzenia, a dzięki natężeniu 2,1 A zapewnia efektywne naładowanie baterii.W zestawie z ttec SpeedCharger znajduje się kabel USB, który jest z jednej strony zakończony trzema końcówkami pasującymi do najpopularniejszych smartfonów: Micro USB, USB – C oraz Lightning.

ladowarka-samochodowa-ttec-speedcharger-2-1-a-usb-b-iext52183806.jpg

Chciałbyś przeprowadzić test produktu dostępnego w naszej ofercie?
Potrzebujesz więcej informacji?
Napisz do mnie!

Ttec SpeedCharger - nowe urządzenie zapewniające bezkompromisowe ładowanie oraz bezpieczeństwo.

Firma ttec wyszła naprzeciw wszystkim tym, którzy podróżując samochodem korzystają z kilku urządzeń mobilnych zużywających ogromne ilości energii. Ładowarka SpeedCharger dostarcza prąd o natężeniu 2.1A, a dzięki systemowi, który dobiera natężenie do podłączonego urządzenia, efektywnie je ładuje.