Obiektywy Sigma z pięcioletnią gwarancją na mikołajki.

K-Consult Sp. z o. o. autoryzowany przedstawiciel SIGMA CORPORATION w Polsce, ma przyjemność poinformować o mikołajkowej promocji.

Wszystkie obiektywy SIGMA z trzech serii: Contemporary (C), Art (A) i Sport (S) zakupione 6 grudnia 2017 r. z autoryzowanej dystrybucji w Polsce, objęte zostaną pięcioletnią gwarancją. Warunkiem jej wydłużenia jest zarejestrowanie produktu na stronie www.gwarancja.sigma-foto.pl w terminie 30 dni od daty jego zakupu (do 6 stycznia 2018 r.).
1920x500-homepage_slider_okolicznosciowe_5LAT_2.jpg
Standardowo, obiektywy marki SIGMA z serii Contemporary (C), Art (A) i Sport (S), objęte są dwuletnią  gwarancją, która jest przedłużana o kolejny rok po rejestracji na dedykowanej stronie internetowej. Obiektywy zakupione 6 grudnia 2017 r. (decyduje data na wypełnionej karcie gwarancyjnej oraz na dowodzie zakupu lub potwierdzenie zamówienia wysłanego przez obsługę sklepu internetowego), będą miały możliwość bezpłatnego wydłużenia gwarancji do 5 lat. W tym celu należy zarejestrować obiektyw na stronie www.gwarancja.sigma-foto.pl w ciągu 30 dni od dnia zakupu czyli do 6 stycznia 2018 r. W formularzu należy podać odpowiednie dane znajdujące się na opakowaniu obiektywu oraz w dowodzie zakupu. Po 6 stycznia 2018, przedstawiciel dystrybutora skontaktuje się z Klientem i poprosi o przesłanie zdjęcia lub skanu dowodu zakupu oraz karty gwarancyjnej. Po weryfikacji otrzymanych danych, certyfikat przedłużający ważność gwarancji do 5 lat zostanie przesłany na adres mailowy Klienta.
Akcja dotyczy wszystkich punktów sprzedaży z autoryzowanej dystrybucji Sigma w Polsce, których lista znajduje się pod tym adresem: www.sigma-foto.pl/autoryzowana-siec-dystrybucji,s.html (wymagany Adobe Flash).

Jak rozpoznać czy obiektyw pochodzi z autoryzowanej dystrybucji Sigma Corporation w Polsce?

Szukaj logo autoryzowanego sprzedawcy na stronie oferującej sprzedaż obiektywów marki Sigma:
as.jpg
Do obiektywu dołączona jest gwarancja dystrybutora:
ad.jpg
oraz nalepka na spodzie kartonu:
karton.jpg

Trójmiejskie Spotkania Fotograficzne. Okazja do poznania możliwości obiektywów SIGMA.

Przetestowanie sprzętu przed jego zakupem to dobre rozwiązanie, gdy nie jesteśmy pewni czy spełni on nasze oczekiwania. Taką możliwość  dają salony SIGMA ProCentrum, w których można wypożyczyć obiektywy Sigma. Również uczestnicy warsztatów i spotkań, które organizujemy i wspieramy jako partnerzy mogą wypróbować m.in. bestsellery i nowości marki SIGMA.