Obiektywy Sigma z pięcioletnią gwarancją na mikołajki.

K-Consult Sp. z o. o. autoryzowany przedstawiciel SIGMA CORPORATION w Polsce, ma przyjemność poinformować o mikołajkowej promocji.

Wszystkie obiektywy SIGMA z trzech serii: Contemporary (C), Art (A) i Sport (S) zakupione 6 grudnia 2017 r. z autoryzowanej dystrybucji w Polsce, objęte zostaną pięcioletnią gwarancją. Warunkiem jej wydłużenia jest zarejestrowanie produktu na stronie www.gwarancja.sigma-foto.pl w terminie 30 dni od daty jego zakupu (do 6 stycznia 2018 r.).
1920x500-homepage_slider_okolicznosciowe_5LAT_2.jpg
Standardowo, obiektywy marki SIGMA z serii Contemporary (C), Art (A) i Sport (S), objęte są dwuletnią  gwarancją, która jest przedłużana o kolejny rok po rejestracji na dedykowanej stronie internetowej. Obiektywy zakupione 6 grudnia 2017 r. (decyduje data na wypełnionej karcie gwarancyjnej oraz na dowodzie zakupu lub potwierdzenie zamówienia wysłanego przez obsługę sklepu internetowego), będą miały możliwość bezpłatnego wydłużenia gwarancji do 5 lat. W tym celu należy zarejestrować obiektyw na stronie www.gwarancja.sigma-foto.pl w ciągu 30 dni od dnia zakupu czyli do 6 stycznia 2018 r. W formularzu należy podać odpowiednie dane znajdujące się na opakowaniu obiektywu oraz w dowodzie zakupu. Po 6 stycznia 2018, przedstawiciel dystrybutora skontaktuje się z Klientem i poprosi o przesłanie zdjęcia lub skanu dowodu zakupu oraz karty gwarancyjnej. Po weryfikacji otrzymanych danych, certyfikat przedłużający ważność gwarancji do 5 lat zostanie przesłany na adres mailowy Klienta.
Akcja dotyczy wszystkich punktów sprzedaży z autoryzowanej dystrybucji Sigma w Polsce, których lista znajduje się pod tym adresem: www.sigma-foto.pl/autoryzowana-siec-dystrybucji,s.html (wymagany Adobe Flash).

Jak rozpoznać czy obiektyw pochodzi z autoryzowanej dystrybucji Sigma Corporation w Polsce?

Szukaj logo autoryzowanego sprzedawcy na stronie oferującej sprzedaż obiektywów marki Sigma:
as.jpg
Do obiektywu dołączona jest gwarancja dystrybutora:
ad.jpg
oraz nalepka na spodzie kartonu:
karton.jpg