Tribe Star Wars - nowe gadżety dla fanów zauważone przez media.

Na polskim rynku pojawiła się seria oficjalnych akcesoriów i gadżetów marki Tribe stworzona dla fanów Star Wars. Znajdziemy w niej m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnych wojen”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.

Informacje o nowości Tribe Star Wars zostały zauważone przez branżowe media:

StarWars-R2D2-family.jpgStarWars-BB8-family.jpgStarWars-StormTrooper-family.jpgStarWars-DarthVader-family.jpgTribe star warsTribe star warsTribe-StarWars-USB_4-1500x668.jpg
Szukasz pomysłu na praktyczny i niebanalny prezent? Barwne akcesoria marki Tribe będą miłym upominkiem nie tylko dla fanów Gwiezdnych Wojen.

Nowe gadżety dla fanów Star Wars - BB-8 w porcie USB, Stormtrooper w uchu i R2-D2 w aucie.

Wielkimi krokami nadchodzą dwa kluczowe wydarzenia dla każdego fana Gwiezdnych Wojen – premiera najnowszej (ósmej już) części Star Wars oraz… sezon prezentowy! W ten kalendarz idealnie wręcz wstrzeliła się firma Tribe, która wprowadza na polski rynek serię oficjalnych akcesoriów i gadżetów dla fanów najsłynniejszej space opery w historii. W serii Tribe Star Wars znajdziemy m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnowojennymi”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.
Pendrive’y marki Tribe zauważone przez branżowe media

Najnowsze produkty marki Tribe z serii Marvel i Star Wars pojawiły się w mediach.
Marka Tribe na festiwalu Comic Con w Warszawie

Trzecia edycja Warsaw Comic Con odbyła się w dniach 21-22 kwietnia. To największy festiwal popkultury, podczas którego nie mogło zabraknąć marki Tribe czyli kolorowych, filmowych i komiksowych postaci będących zarazem praktycznymi gadżetami elektronicznymi.
Spotkaj markę TRIBE na Comic Con w Warszawie!

Gwiazdy światowych seriali i filmów, takich jak Gra o Tron, Wikingowie, Harry Potter czy Star Wars odwiedzą w weekend 24 - 26 listopada warszawskie targi Comic Con. Nie może wśród nich zabraknąć komiksowych postaci i zarazem gadżetów elektronicznych firmy TRIBE!