Nowe gadżety dla fanów Star Wars - BB-8 w porcie USB, Stormtrooper w uchu i R2-D2 w aucie.

Wielkimi krokami nadchodzą dwa kluczowe wydarzenia dla każdego fana Gwiezdnych Wojen – premiera najnowszej (ósmej już) części Star Wars oraz… sezon prezentowy! W ten kalendarz idealnie wręcz wstrzeliła się firma Tribe, która wprowadza na polski rynek serię oficjalnych akcesoriów i gadżetów dla fanów najsłynniejszej space opery w historii. W serii Tribe Star Wars znajdziemy m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnowojennymi”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.

Tribe star wars
Seria, która właśnie trafiła do polskich sklepów, składa się z ponad 60 różnych produktów i ich wariantów – nie sposób wymienić tu wszystkich, warto jednak wspomnieć, że wśród nowości znajdziemy:
Pendrive’y w kształcie postaci ze Star Wars, w tym m.in. Yodę, Stormtroopera, pilotów X-wingów oraz Tie-fighterów, Wicketa, Shock troopera, Kylo Rena (i to w dwóch wersjach!), R2-D2 (również w dwóch wariantach, w tym złotym), Poe’a, C-3PO (na dwa sposoby), Chewbaccę, BB oraz Admirała Ackbara. Jest też oczywiście Bobba Fet, Captain Phasma oraz sam mroczny lord Darth Vader. Każda z postaci charakteryzuje się rzecz jasna różnymi atrybutami, mocami i charakterami – cechami wspólnymi, niezależnymi od różnic światopoglądowych i tego, po której stronie mocy się opowiadają, są wbudowane zawieszki i 16 GB pamięci.
Tribe star wars
Powerbanki żywcem wyjęte z ekwipunku bohaterów Star Wars, ozdobione motywami nawiązującymi do wybranych bohaterów sagi (np. Dartha Vadera, BB-8, R2-D2). Urządzenia są kompaktowe, oferują wbudowane akumulatory litowe o pojemności 4 000 mAh i błyskawicznie doładują zarówno urządzenia z systemem iOS, jak i – nomen omen – Androidem.
Słuchawki (zarówno dokanałowe, jak i nauszne) z motywami Star Wars, idealne choćby dla fanów R2-D2, BB-8 czy Dartha Vadera. Słuchawki dokanałowe mają wbudowane piloty z mikrofonem, zaś nauszne – przydatny podczas codziennego użytkowania system składania oraz sprytnie ukryty mikrofon w obudowie jednego z nauszników pozwalający na prowadzenie rozmów (odbieranie rozmów odbywa się przez smartfon). Co ważne, miękkie nauszniki bardzo dobrze izolują hałasy dochodzące z otoczenia, mimo swych niewielkich rozmiarów.
Etui na smartfony Apple, sprawiające, że urządzenia (iPhone 6/7) błyskawicznie upodabniają się do sprzętu komunikacyjnego rodem z Gwiezdnych Wojen.
W serii znajdziemy również kable do smartfonów z motywami z Star Wars - w wersjach Lightning (certyfikat MFI) oraz Micro USB. Kable dostępne są w dwóch długościach (120 cm lub bardzo poręczne 22 cm) i wyposażone w przydatną zawieszkę (np. do kluczy). Całość asortymentu zamykają samochodowe ładowarki nawiązujące do popularnych serii.
StarWars-BB8-family.jpgStarWars-DarthVader-family.jpgStarWars-R2D2-family.jpgStarWars-StormTrooper-family.jpgTribe-StarWars_1-1500x668.jpg

Tribe Star Wars - nowe gadżety dla fanów zauważone przez media.

Na polskim rynku pojawiła się seria oficjalnych akcesoriów i gadżetów marki Tribe stworzona dla fanów Star Wars. Znajdziemy w niej m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnych wojen”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.