Spotkaj markę TRIBE na Comic Con w Warszawie!

Gwiazdy światowych seriali i filmów, takich jak Gra o Tron, Wikingowie, Harry Potter czy Star Wars odwiedzą w weekend 24 - 26 listopada warszawskie targi Comic Con. Nie może wśród nich zabraknąć komiksowych postaci i zarazem gadżetów elektronicznych firmy TRIBE!

Comic Con w Warszawie to święto fanów seriali, filmów i komiksów. W wydarzeniu udział wezmą gwiazdy znane widzom ze szklanych ekranów, w tym Pamela Anderson, Andrew Scott, Daniel Portman, Jack Gleeson.
To także wyjątkowe wydarzenie dla kolekcjonerów gadżetów. Na Expo Comic Con dostępne będą produkty marki TRIBE. Dzięki niej codzienne przedmioty stają się wybuchową mieszanką wysokiej jakości technologii, funkcjonalności i estetyki.
Produkty TRIBE spodobają się fanom filmów i seriali Disneya, Star Wars, Marvel, DC Comics, a nawet Minionków. W ofercie marki znajdą ładowarki samochodowe, pamięć flash USB, Power Banki oraz słuchawki.

Firma TRIBE nieustannie dąży do perfekcji i ulepszenia swoich akcesoriów, czyniąc je kolekcjonerskimi, oryginalnymi przedmiotami, idealnymi jako prezent lub na własny użytek.

TRIBE Official Corporate PhoneRes Designing