Spotkaj markę TRIBE na Comic Con w Warszawie!

Gwiazdy światowych seriali i filmów, takich jak Gra o Tron, Wikingowie, Harry Potter czy Star Wars odwiedzą w weekend 24 - 26 listopada warszawskie targi Comic Con. Nie może wśród nich zabraknąć komiksowych postaci i zarazem gadżetów elektronicznych firmy TRIBE!

Comic Con w Warszawie to święto fanów seriali, filmów i komiksów. W wydarzeniu udział wezmą gwiazdy znane widzom ze szklanych ekranów, w tym Pamela Anderson, Andrew Scott, Daniel Portman, Jack Gleeson.
To także wyjątkowe wydarzenie dla kolekcjonerów gadżetów. Na Expo Comic Con dostępne będą produkty marki TRIBE. Dzięki niej codzienne przedmioty stają się wybuchową mieszanką wysokiej jakości technologii, funkcjonalności i estetyki.
Produkty TRIBE spodobają się fanom filmów i seriali Disneya, Star Wars, Marvel, DC Comics, a nawet Minionków. W ofercie marki znajdą ładowarki samochodowe, pamięć flash USB, Power Banki oraz słuchawki.

Firma TRIBE nieustannie dąży do perfekcji i ulepszenia swoich akcesoriów, czyniąc je kolekcjonerskimi, oryginalnymi przedmiotami, idealnymi jako prezent lub na własny użytek.

TRIBE Official Corporate PhoneRes Designing

Marka Tribe na festiwalu Comic Con w Warszawie

Trzecia edycja Warsaw Comic Con odbyła się w dniach 21-22 kwietnia. To największy festiwal popkultury, podczas którego nie mogło zabraknąć marki Tribe czyli kolorowych, filmowych i komiksowych postaci będących zarazem praktycznymi gadżetami elektronicznymi.
Nowe gadżety dla fanów Star Wars - BB-8 w porcie USB, Stormtrooper w uchu i R2-D2 w aucie.

Wielkimi krokami nadchodzą dwa kluczowe wydarzenia dla każdego fana Gwiezdnych Wojen – premiera najnowszej (ósmej już) części Star Wars oraz… sezon prezentowy! W ten kalendarz idealnie wręcz wstrzeliła się firma Tribe, która wprowadza na polski rynek serię oficjalnych akcesoriów i gadżetów dla fanów najsłynniejszej space opery w historii. W serii Tribe Star Wars znajdziemy m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnowojennymi”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.
Tribe Star Wars - nowe gadżety dla fanów zauważone przez media.

Na polskim rynku pojawiła się seria oficjalnych akcesoriów i gadżetów marki Tribe stworzona dla fanów Star Wars. Znajdziemy w niej m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnych wojen”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.
Masterclass Profoto zawitało do Gdyni

Zjawiskowe kreacje, modernistyczny krajobraz Gdyni i ten powiew morskiego powietrza. Za Nami trzecie warsztaty Masterclass Profoto.

Black Friday Weekend w Sigma ProCentrum. Nawet 800 zł mniej za obiektyw marki Sigma!

Z przyjemnością informujemy, że sieć salonów Sigma ProCentrum przygotowała wyjątkowe promocje na Black Friday – Cyber Monday weekend.