Spotkaj markę TRIBE na Comic Con w Warszawie!

Gwiazdy światowych seriali i filmów, takich jak Gra o Tron, Wikingowie, Harry Potter czy Star Wars odwiedzą w weekend 24 - 26 listopada warszawskie targi Comic Con. Nie może wśród nich zabraknąć komiksowych postaci i zarazem gadżetów elektronicznych firmy TRIBE!

Comic Con w Warszawie to święto fanów seriali, filmów i komiksów. W wydarzeniu udział wezmą gwiazdy znane widzom ze szklanych ekranów, w tym Pamela Anderson, Andrew Scott, Daniel Portman, Jack Gleeson.
To także wyjątkowe wydarzenie dla kolekcjonerów gadżetów. Na Expo Comic Con dostępne będą produkty marki TRIBE. Dzięki niej codzienne przedmioty stają się wybuchową mieszanką wysokiej jakości technologii, funkcjonalności i estetyki.
Produkty TRIBE spodobają się fanom filmów i seriali Disneya, Star Wars, Marvel, DC Comics, a nawet Minionków. W ofercie marki znajdą ładowarki samochodowe, pamięć flash USB, Power Banki oraz słuchawki.

Firma TRIBE nieustannie dąży do perfekcji i ulepszenia swoich akcesoriów, czyniąc je kolekcjonerskimi, oryginalnymi przedmiotami, idealnymi jako prezent lub na własny użytek.

TRIBE Official Corporate PhoneRes Designing

Nowe gadżety dla fanów Star Wars - BB-8 w porcie USB, Stormtrooper w uchu i R2-D2 w aucie.

Wielkimi krokami nadchodzą dwa kluczowe wydarzenia dla każdego fana Gwiezdnych Wojen – premiera najnowszej (ósmej już) części Star Wars oraz… sezon prezentowy! W ten kalendarz idealnie wręcz wstrzeliła się firma Tribe, która wprowadza na polski rynek serię oficjalnych akcesoriów i gadżetów dla fanów najsłynniejszej space opery w historii. W serii Tribe Star Wars znajdziemy m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnowojennymi”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.
Tribe Star Wars - nowe gadżety dla fanów zauważone przez media.

Na polskim rynku pojawiła się seria oficjalnych akcesoriów i gadżetów marki Tribe stworzona dla fanów Star Wars. Znajdziemy w niej m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnych wojen”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.
Trójmiejskie Spotkania Fotograficzne. Okazja do poznania możliwości obiektywów SIGMA.

Przetestowanie sprzętu przed jego zakupem to dobre rozwiązanie, gdy nie jesteśmy pewni czy spełni on nasze oczekiwania. Taką możliwość  dają salony SIGMA ProCentrum, w których można wypożyczyć obiektywy Sigma. Również uczestnicy warsztatów i spotkań, które organizujemy i wspieramy jako partnerzy mogą wypróbować m.in. bestsellery i nowości marki SIGMA.
Obiektywy SIGMA pokazały festiwal Camerimage 2017!

Z przyjemnością informujemy, że firma K-Consult Sp. z o. o. autoryzowany przedstawiciel SIGMA CORPORATION w Polsce oraz sieć salonów Sigma ProCentrum były partnerem Telewizji Festiwalowej Camerimage 2017. Obiektywy marki Sigma były używane podczas festiwalu przez BlackFish Studio do wykonania fotografii i rejestracji video wydarzeń festiwalowych.

Black Friday Weekend w Sigma ProCentrum. Nawet 800 zł mniej za obiektyw marki Sigma!

Z przyjemnością informujemy, że sieć salonów Sigma ProCentrum przygotowała wyjątkowe promocje na Black Friday – Cyber Monday weekend.