Thule Accent Backpack - test redakcyjny Antyweb.pl

Zapraszamy do przeczytania recenzji nowego plecaka Thule Accent Backpack 28L przygotowanej przez portal Antyweb.pl Czyżbym znalazł idealny plecak na wyjazdy z laptopem? Test Thule Accent.
585458_sized_900x600_rev_1.jpg585460_sized_900x600_rev_1.jpg585462_sized_900x600_rev_1.jpg585466_sized_900x600_rev_1.jpg585461_sized_900x600_rev_1.jpg

Bardzo fajnym pomysłem jest wzmocniona kieszeń opatrzona naklejką „SafeZone”. Mamy tu wyjmowany sztywny kubek i wzmocniony przód, dzięki czemu nie ma strachu przed włożeniem na przykład okularów, smartfona, czy niedużego sprzętu, który koniecznie musi mieć jakieś dodatkowe wzmocnienie.

Paweł Winiarski Antyweb.pl

Chciałbyś przeprowadzić test produktu
dostępnego w naszej ofercie?
Potrzebujesz więcej informacji?
Napisz do mnie!

Obiektywy SIGMA pokazały festiwal Camerimage 2017!

Z przyjemnością informujemy, że firma K-Consult Sp. z o. o. autoryzowany przedstawiciel SIGMA CORPORATION w Polsce oraz sieć salonów Sigma ProCentrum były partnerem Telewizji Festiwalowej Camerimage 2017. Obiektywy marki Sigma były używane podczas festiwalu przez BlackFish Studio do wykonania fotografii i rejestracji video wydarzeń festiwalowych.