Wizyta MARUMI w Polsce.

Na początku listopada gościliśmy przedstawicieli firmy Marumi, produkującej wysokiej jakości filtry fotograficzne.

Firma K-Consult i nasz kraj były jednym z głównych przystanków podróży po krajach Unii Europejskiej, gdzie mieszczą się siedziby oficjalnych dystrybutorów. Przedstawiciele firmy odwiedzili m.in. Polskę, Holandię, Wielką Brytanię i Niemcy.

Z ramienia Marumi do Polski przyjechali Pan Shohey Arai (International Sales Dept. & Marketing Communication) oraz Pan Hiroki Miura (General Manager). Wizyta miała przede wszystkim charakter konsultacyjny. Omówione zostały plany rozwoju asortymentu na 2018 rok. Doceniono również nasz wkład w rozpoznawalność i dystrybucję marki w Polsce. Jest nam niezmiernie miło móc się pochwalić, iż jesteśmy dystrybutorem o największym udziale sprzedaży produktów Marumi w Unii Europejskiej.
Na zdjęciu od lewej Michał Mikulski (Category Manager K-Consult), Mr. Shohey Arai (Marumi International Sales Dept. & Marketing Communication), Mr. Hiroki Miura (Marumi General Manager)

W tym roku japońska firma świętuje swoje 65 urodziny. Z okazji swojego jubileuszu, Marumi stworzyło serię filtrów - EXUS SOLID - będącą zwieńczeniem dotychczasowych doświadczeń firmy. Filtry SOLID oraz pozostałe produkty z topowej już serii EXUS, obejmującej filtry polaryzacyjne, ochronne i filtry UV dostępne są w salonach Sigma ProCentrum, na stronie Sigma-Sklep.pl oraz u naszych partnerów.

Trójmiejskie Spotkania Fotograficzne. Okazja do poznania możliwości obiektywów SIGMA.

Przetestowanie sprzętu przed jego zakupem to dobre rozwiązanie, gdy nie jesteśmy pewni czy spełni on nasze oczekiwania. Taką możliwość  dają salony SIGMA ProCentrum, w których można wypożyczyć obiektywy Sigma. Również uczestnicy warsztatów i spotkań, które organizujemy i wspieramy jako partnerzy mogą wypróbować m.in. bestsellery i nowości marki SIGMA.
Obiektywy SIGMA pokazały festiwal Camerimage 2017!

Z przyjemnością informujemy, że firma K-Consult Sp. z o. o. autoryzowany przedstawiciel SIGMA CORPORATION w Polsce oraz sieć salonów Sigma ProCentrum były partnerem Telewizji Festiwalowej Camerimage 2017. Obiektywy marki Sigma były używane podczas festiwalu przez BlackFish Studio do wykonania fotografii i rejestracji video wydarzeń festiwalowych.
Spotkaj markę TRIBE na Comic Con w Warszawie!

Gwiazdy światowych seriali i filmów, takich jak Gra o Tron, Wikingowie, Harry Potter czy Star Wars odwiedzą w weekend 24 - 26 listopada warszawskie targi Comic Con. Nie może wśród nich zabraknąć komiksowych postaci i zarazem gadżetów elektronicznych firmy TRIBE!
Zapraszamy na warsztaty fotografii portretowej

Sigma ProCentrum Szczecin zaprasza na warsztaty fotografii portretowej do Teatru Kameralnego Szczecińskiego Towarzystwa Przyjaciół Sztuki w Bramie Portowej.

THULE Subterra – test redakcyjny Rodzice.pl

Zapraszamy do zapoznania się z testem walizki THULE Subterra opublikowanym przez redakcję Rodzice.pl.
. Wyjęcie pieluszek, ubranka na zmianę, zabawki i innych elementów „niezbędnych” w czasie podróży, jest tu bardzo łatwe. Dostęp do najpotrzebniejszych rzeczy mamy na