Zapraszamy na warsztaty fotografii portretowej

Sigma ProCentrum Szczecin zaprasza na warsztaty fotografii portretowej do Teatru Kameralnego Szczecińskiego Towarzystwa Przyjaciół Sztuki w Bramie Portowej.

26 listopada 2017 r. o godzinie 12:00 w Teatrze Kameralnym Szczecińskiego Towarzystwa Przyjaciół Sztuki w Bramie Portowej rozpoczną się warsztaty  fotografii portretowej. Podczas próby teatralnej do spektaklu „Czarowna noc” Sławomira Mrożka, uczestnicy będą mieli okazję przetestować najjaśniejsze obiektywy marki SIGMA (20mm F1.4, 35mm F1.4, 50mm F1.4, 85mm F 1.4). Możliwość fotografowania aktorów oraz oryginalnej scenografii przy różnych ustawieniach oświetlenia to dodatkowy atut tego spotkania.
Koszt: 20zł od osoby – zwrotne w przypadku wykonania zakupów powyżej 200zł w salonie Sigma ProCentrum Szczecin.

Zapisy pod adresem: mlelinski@sigma-procentrum.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Zapraszamy!
Zaproszenie<br>

Zaproszenie

SIGMA na warsztatach boho z Rafałem Bojarem.

Jak ukazać prawdziwe emocje na fotografii? Jak za pomocą zdjęć opowiedzieć o miłości pomiędzy dwojgiem ludzi? "one. story. hero." - projekt Rafała Bojara, dzięki któremu uczestnicy warsztatów w Chałupach mogli poznać kulisy powstawania fotograficznych historii, a przede wszystkim mogli je sami opowiedzieć.
Warsztaty fotograficzne z marką SIGMA i sklepem Interfoto.eu

Sklep Interfoto.eu oraz dystrybutor marki SIGMA firma K-Consult zapraszają wszystkich miłośników fotografii na spotkanie fotograficzne, które odbędzie się 13 października w Warszawie o godzinie 10:. Spotkanie jest kierowane do początkujących adeptów fotografii, by przybliżyć im techniki fotografowania oraz umożliwić przetestowanie szerokiej gamy obiektywów SIGMA.
Seminarium z obiektywami SIGMA CINE

Sklep Beiks oraz dystrybutor marki SIGMA firma K-Consult mają przyjemność zaprosić na spotkania szkoleniowe dotyczące obiektywów filmowych SIGMA CINE. Pierwsze spotkanie odbędzie się 2 października w Kraśniku , natomiast drugie - 3 października - w Warszawie w sklepie Beiks. Wydarzenia z marką SIGMA są organizowane z myślą o operatorach filmowych i osobach zawodowo zajmujących się produkcjami video. Zapraszamy serdecznie również studentów kierunków filmowych.
Wyruszyliśmy w drogę z obiektywami SIGMA z mocowaniem Sony – E!

Pierwsze spotkanie z cyklu SIGMA Sony-E Roadshow już za nami. 28 sierpnia mogliście testować najnowsze obiektywy marki SIGMA w salonie Cyfrowe.pl w Gdańsku.