Światowa premiera nowego produktu marki Profoto - 19.09.2017 r.

Przygotuj się na zmianę sposobu w jaki fotografujesz…

Już jutro odbędzie się oficjalna premiera nowego produktu marki Profoto.
Zachęcamy do oglądania Live streaming z konferencji prasowej, która odbędzie się 19 września o godzinie 9:30 oraz śledzenia oficjalnego profilu Profoto na Facebook`u.

Lampa studyjna Profoto B10 – potężne światło… w kompaktowej formie

Rozmiarami przypomina typowy obiektyw, jednak potrafi „błysnąć” z mocą 5 lamp typu speedlight – oto model Profoto B10, czyli najnowsze dzieło renomowanego szwedzkiego producenta oświetlenia.
Profoto A1 Duo Kit – nowa oferta dla fotografów, chcących w pełni wykorzystać potęgę światła

Firma Profoto – renomowany producent systemów oświetlenia fotograficznego – zaprezentowała nowy zestaw, stworzony z myślą o tych fotografach, którzy chcą wejść na wyższy poziom tej sztuki i maksymalnie wykorzystać możliwości, jakie daje korzystanie z więcej niż jednego źródła światła podczas sesji. Nowością jest Profoto A1 Duo Kit, w skład którego wchodzą dwie doskonałe lampy A1 oraz  akcesoria pozwalające na swobodne kształtowanie światła.
Profoto A1 - Najmniejsza na świecie lampa studyjna - press info.

19 września to dla firmy Profoto ważny dzień, światowa premiera nowego produktu - najmniejszej lampy studyjnej A1.Z dumą prezentujemy szczegółowe informacje dotyczące tej nowości.Profoto A1 to najmniejsza lampa jaką kiedykolwiek wyprodukował szwedzki producent, konstruow
Profoto A1 - Najmniejsza na świecie lampa studyjna.