Profoto w materiale Jakuba Kaźmierczyka!

Zachęcamy do zapoznania się z materiałem video przygotowanym przez Jakuba Kaźmierczyka - fotografa, blogera i redaktora. Autora licznych poradników o fotografii oraz wideoporadników o postprodukcji zdjęć.

Wśród sprzętu, na którym na co dzień pracuje Jakub nie zabrakło lamp Profoto.

W filmie opowiadam o moim fotograficznym workflow, które budowałem od lat. Zajmując się profesjonalnie fotografią, muszę dbać o niezawodność sprzętu. Dlatego postawiłem na sprawdzone rozwiązania, w tym lampy Profoto, które służą mi od niespełna dwóch lat. Dzięki ich wysokiej jakości, niezawodności i powtarzalności, jestem pewien, ze każda sesja przebiegnie sprawnie i bez niepotrzebnych niespodzianek"

Jakub Kaźmierczyk

Zobaczcie sami!

O moim workflow od A do Z - Jakub Kaźmierczyk

Jesienny konkurs na fotografuj.pl

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym portalu fotografuj.pl.
Wyzwól swoją kreatywność z PROFOTO Air Remote TTL-F.

Profoto, producent profesjonalnych lamp studyjnych, wychodzi naprzeciw użytkownikom aparatów Fujifilm i wprowadza na rynek dedykowany im produkt.
Nowe gadżety dla fanów Star Wars - BB-8 w porcie USB, Stormtrooper w uchu i R2-D2 w aucie.

Wielkimi krokami nadchodzą dwa kluczowe wydarzenia dla każdego fana Gwiezdnych Wojen – premiera najnowszej (ósmej już) części Star Wars oraz… sezon prezentowy! W ten kalendarz idealnie wręcz wstrzeliła się firma Tribe, która wprowadza na polski rynek serię oficjalnych akcesoriów i gadżetów dla fanów najsłynniejszej space opery w historii. W serii Tribe Star Wars znajdziemy m.in. pendrive’y w kształcie postaci z serii, słuchawki z motywami „gwiezdnowojennymi”, a także stylowe powerbanki i ładowarki samochodowe.
Trójmiejskie Spotkania Fotograficzne. Okazja do poznania możliwości obiektywów SIGMA.

Przetestowanie sprzętu przed jego zakupem to dobre rozwiązanie, gdy nie jesteśmy pewni czy spełni on nasze oczekiwania. Taką możliwość  dają salony SIGMA ProCentrum, w których można wypożyczyć obiektywy Sigma. Również uczestnicy warsztatów i spotkań, które organizujemy i wspieramy jako partnerzy mogą wypróbować m.in. bestsellery i nowości marki SIGMA.

Sigma-sklep zaprasza na kolejne warsztaty fotograficzne!

Już 16 września o godz. 10:30, Sigma-sklep.pl zaprasza wszystkich pasjonatów do ogrodu botanicznego w Powsinie na niezapomniane spotkanie poświęcone fotografii przyrody. Jeśli chcesz pogłębić swoją wiedzę, poznać różne techniki fotografowania, a przy okazji przetestować