Marka xtorm dostępna w sieci iSpot!

xtorm - niezawodność, gwarancja bezpieczeństwa, energia bez granic! I moc zawsze z Tobą!

Z radością informujemy, iż kolejna marka z naszego portfolio trafia do oferty sieci iSpot. Pierwszą była dobrze znana na polskim rynku marka Thule. W salonach i sklepie internetowym iSpot można znaleźć m.in. produkty Thule z serii Atmos, Gauntlet 3.0 czy Crossover.

Wybierając i wprowadzając nową markę na rynek zwracaliśmy uwagę co jest dla niej ważne. Xtorm dba zarówno o wysoką jakość i innowacyjność produktów, jak i bezpieczeństwo użytkownika, które zapewniają funkcje zapobiegające przeładowaniu i przegrzaniu baterii. Mając świadomość i pewność, że oferowane przez nas produkty nie zawiodą naszych Klientów dołożyliśmy wszelkich starań, aby wzbogaciły one ofertę salonów sieci iSpot. W dzisiejszych czasach uniwersalne rozwiązania ładowania mobilnego stają się MUST HAVE, gdyż  nasze smartfony mają wiele aplikacji, które nawet działając w  tle czerpią energię.

Od kilku tygodni na półkach oraz w sklepie internetowym iSpot można znaleźć następujące produkty marki Xtorm: ładowarki słoneczne (Lava 2, Platinum Mini 2, Basalt), PowerBank Discover 17000 mAh oraz ładowarkę wieloportową. Marka Xtorm konsekwentnie rozwija swoją obecność w tym strategicznym kanale i pojawia się w kolejnych APR-ach w innych krajach. My także podejmujemy kolejne kroki w rozwoju dystrybucji na terenie Polski.
Warto zwrócić uwagę na Power Bank Discover 17.000 - przedstawiciela innowacyjnej, stylowej  linii XB2 łączącej wyjątkowe cechy z dobrze przemyślanym projektem, który został doceniony i nagrodzony Red Dot Design Award 2017 i  iF DESIGN AWARD 2017.
XB200-isometrisch-IF-RedDot.jpgXB202 isometrisch kabel_LR.jpgXB202 voorzijde usb_LR.jpgXB202 zijkant usbkabel_LR.jpgXB200+XB201+XB201.png
Z uwagi na trwający sezon wakacyjny i urlopowy wraz z siecią iSpot przygotowaliśmy kampanię promującą obie marki - zobacz. Przecież każdemu z nas w tym czasie zależy na:

niezawodności, gwarancji bezpieczeństwa oraz energii bez granic!

Zachęcamy do skorzystania z oferty stworzonej z myślą o Was!

27-30 lipca - X Zlot Czytelników Optyczne.pl!

Nie może nas tam zabraknąć.