Profoto - powrót marki na polski rynek!

Profesjonalne oświetlenie fotograficzne w ofercie K-Consult!

Profoto to szwedzki producent  legendarnych systemów oświetleniowych, stworzonych z myślą o fotografach oczekujących bezkompromisowej jakości produktów. Dostarczane produkty wyróżniają się niezawodnością oraz niedoścignioną stabilnością mocy i barwy błysku.

Producent posiada w swojej ofercie małe mobilne lampy akumulatorowe, klasyczne kompaktowe lampy studyjne oraz zestawy oparte na niezawodnych generatorach o wysokiej wydajności. Dopełnieniem jest szeroka oferta modyfikatorów światła. Dostępność kilkuset różnych softboxów, parasolek, filtrów barwnych oraz pilotów i kontrolerów błysku, zapewnia możliwość kreatywnej realizacji każdego fotograficznego wyzwania.

Łukasz Jędrzejewicz - Kierownik ds. Sprzedaży Sigma ProCentrum

Bezkompromisowa jakość i niezawodność jest powodem, dla którego z produktów marki Profoto korzystają najwięksi profesjonalni fotografowie na świecie.

Jesteśmy dumni, że marka Profoto
dołączyła do naszego portfolio!

profoto_logo.jpg

Profoto.jpg

profoto_logo.jpg

Profoto A1 Duo Kit – nowa oferta dla fotografów, chcących w pełni wykorzystać potęgę światła

Firma Profoto – renomowany producent systemów oświetlenia fotograficznego – zaprezentowała nowy zestaw, stworzony z myślą o tych fotografach, którzy chcą wejść na wyższy poziom tej sztuki i maksymalnie wykorzystać możliwości, jakie daje korzystanie z więcej niż jednego źródła światła podczas sesji. Nowością jest Profoto A1 Duo Kit, w skład którego wchodzą dwie doskonałe lampy A1 oraz  akcesoria pozwalające na swobodne kształtowanie światła.
Wyzwól swoją kreatywność z PROFOTO Air Remote TTL-F.

Profoto, producent profesjonalnych lamp studyjnych, wychodzi naprzeciw użytkownikom aparatów Fujifilm i wprowadza na rynek dedykowany im produkt.
Profoto A1 - Najmniejsza na świecie lampa studyjna.

19 września to dla firmy Profoto ważny dzień, światowa premiera nowego produktu - najmniejszej lampy studyjnej A1.Z dumą prezentujemy szczegółowe informacje dotyczące tej nowości.Profoto A1 to najmniejsza lampa jaką kiedykolwiek wyprodukował szwedzki producent, konstruow
Lampa studyjna Profoto B10 – potężne światło… w kompaktowej formie

Rozmiarami przypomina typowy obiektyw, jednak potrafi „błysnąć” z mocą 5 lamp typu speedlight – oto model Profoto B10, czyli najnowsze dzieło renomowanego szwedzkiego producenta oświetlenia.