Warsztaty fotograficzne Sigma ProCentrum Łódź!

Zapraszamy na pierwszy fotospacer z łódzkim Zespołem Sigma ProCentrum!

7 lipca o godzina 10:30 odbędą się pierwsze, wyjątkowe warsztaty organizowane przez nowo otwarty salonu Sigma ProCentrum w Łodzi! Koncepcja? Spacer w łódzkim Zoo, pośród wielu gatunków dzikich zwierząt, pięknie zagospodarowanego terenu i wyjątkowej infrastruktury miejsca. Możliwości? Testowanie bogatej oferty obiektywów marki SIGMA, akcesoriów marki Marumi, Jupio, Cullmann, fachowe doradztwo w zakresie zastosowania sprzętu fotograficznego, wymiana zdobytego doświadczenia oraz nawiązanie relacji z ludźmi, dla których fotografia jest pasją, a może nawet stylem życia.

Zaczynasz swoją przygodę z fotografią? A może za Tobą już lata doświadczeń? Bez względu na to czy dopiero dołączasz do grona pasjonatów fotografii, czy jesteś profesjonalistą weź udział w warsztatach!

To wyjątkowa okazja do praktycznego zapoznania się z optyką marki SIGMA oraz wachlarzem akcesoriów fotograficznych. Pamiętaj! W razie pytań, wątpliwości dzielna ekipa z Łódzkiego Sigma ProCentrum będzie w zasięgu ręki i nie pozostawi Cię bez odpowiedzi.

Łódzki ogród zoologiczny to wspaniałe, tętniące życiem miejsce, które zapewnia mnóstwo ciekawych kadrów.  Przechadzające się wśród ludzi majestatyczne pawie czy pokazowe karmienia zwierząt to tylko przykłady czekających tam atrakcji.

Klementyna Sas - Specjalista ds. Sprzedaży Sigma ProCentrum

Podczas warsztatów będzie można bezpłatnie przetestować obiektywy marki Sigma z mocowaniem Canon i Nikon m.in.: Teleobiektyw zoom 150-600 mm  f/5-6.3 DG OS HSM z serii Sport / 70-200 mm f/2.8 EX DG HSM APO; Szerokokątny zoom 10-20 mm f/3.5 EX DC HSM; Uniwersalny zoom  17-50 mm f/2.8 EX DC OS HSM; Obiektyw szerokokątny stałoogniskowy 20 mm f/1.4 DG HSM z serii Art.; Konwerter MC-11 dedykowany dla użytkowników korpusów Sony  z mocowaniem E.
A 85 mm f1.4 DG HSM.jpgA 135 mm f1.8 DG HSM Canon.jpgA 50-100 mm F1.8 DC HSM Canon.jpgA 24-35 mm f2 DG HSM Canon.jpgSigmaSigma

Serdecznie zapraszamy!
7 lipca 2017 r. godz. 10:30*
Miejski Ogród Zoologiczny w Łodzi
ul. Konstantynowska 8/10

Zapisy odbywają się pod adresem lodz@sigma-procentrum.pl. Ilość miejsc jest ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń. Koszt udziału w warsztatach wynosi 15 zł (zwrotny w przypadku dokonania zakupu za min 200 zł w salonie Sigma ProCentrum w Łodzi). W ramach spotkania zapewniony jest bilet wstępu do Zoo oraz dostęp do szerokiej gamy obiektywów.

*Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany terminu warsztatów plenerowych z powodu złych warunków atmosferycznych

Zobacz fotorelację z Warsztatów!

Zaproszenie na plener fotograficzny w Łagowie Lubuskim.

Sigma Pro-Centrum Poznań oraz Szkoła Fotografii Formaty zaprasza w dniach 24-26 listopada na wyjątkowy plener fotograficzny. Składać się będzie on z dwóch przewodnich motywów.
Sigma ProCentrum Łódź zaprasza na warsztaty fotograficzne.

Sigma ProCentrum Łódź wraz z Grupą Fotograficzną FotoSpektrum i Stowarzyszeniem Ziemia Obiecana Łódź ma zaszczyt zaprosić na warsztaty fotograficzne podczas których zaprezentowane zostaną flagowe modele obiektywów marki Sigma.
Trójmiejskie Spotkania Fotograficzne. Okazja do poznania możliwości obiektywów SIGMA.

Przetestowanie sprzętu przed jego zakupem to dobre rozwiązanie, gdy nie jesteśmy pewni czy spełni on nasze oczekiwania. Taką możliwość  dają salony SIGMA ProCentrum, w których można wypożyczyć obiektywy Sigma. Również uczestnicy warsztatów i spotkań, które organizujemy i wspieramy jako partnerzy mogą wypróbować m.in. bestsellery i nowości marki SIGMA.
Obiektywy SIGMA pokazały festiwal Camerimage 2017!

Z przyjemnością informujemy, że firma K-Consult Sp. z o. o. autoryzowany przedstawiciel SIGMA CORPORATION w Polsce oraz sieć salonów Sigma ProCentrum były partnerem Telewizji Festiwalowej Camerimage 2017. Obiektywy marki Sigma były używane podczas festiwalu przez BlackFish Studio do wykonania fotografii i rejestracji video wydarzeń festiwalowych.

Thule Subterra 55cm/22" w Business Traveller Poland!

Raport najlepszych walizek na wakacje.